USD 42,53
EUR 49,55
ALTIN 5.757,24
BIST100 11.007

Sakarya’da Ramazan Coşkusu: İlk Teravih Namazına Yoğun Katılım

Sakarya’da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk teravih namazı kılındı. Vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte camilere akın ederken, Tarihi Orhan Camii’nde manevi bir atmosfer yaşandı.

28 Şubat 2025 | 22:22
Son Güncelleme:
Sakarya’da Ramazan Coşkusu: İlk Teravih Namazına Yoğun Katılım - Sayfa 1

Sakarya’da 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelişi, ilk teravih namazıyla karşılandı. 

Sakarya’da Ramazan Coşkusu: İlk Teravih Namazına Yoğun Katılım - Sayfa 2

Şehrin dört bir yanında camilere akın eden vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşadı. Tarihi Orhan Camii’nde toplanan yüzlerce kişi, dualar ederek teravih namazını eda etti.

Sakarya’da Ramazan Coşkusu: İlk Teravih Namazına Yoğun Katılım - Sayfa 3

Vatandaşlar, Ramazan ayının manevi iklimini yaşamak için çocuklarıyla birlikte camilere geldiklerini belirtti. 

Sakarya’da Ramazan Coşkusu: İlk Teravih Namazına Yoğun Katılım - Sayfa 4

Namaz öncesinde duygularını paylaşan Bayram Özbay, "Bütün İslam aleminin Ramazan ayını kutlarım. Büyüklerimizden gördüğümüz geleneği çocuklarımıza örnek olmak için devam ettiriyoruz. Orhan Camii'nde ilk teravih namazını kılmak için çocuklarım da gelecek. Ramazan ayının ilk teravih namazımı burada kılmak istedim" dedi.