Sakarya’da Fast-Food Dükkanında Yangın Paniği
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, işletmecisinin dükkanda bulunmadığı sırada çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay, Adnan Menderes Caddesi üzerindeki 4 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan fast-food işletmesinde meydana geldi.
Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, dükkandan yükselen yoğun duman ve alevleri fark eden çevre esnafının dikkati sayesinde erken fark edildi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangının ardından soğutma çalışmaları bir süre devam etti.
Yangın nedeniyle caddede trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlanırken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ancak iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
İlk incelemelere göre yangının fritözden çıkmış olabileceği değerlendirilirken, kesin nedenin belirlenmesi için ekiplerin inceleme başlattığı öğrenildi.