USD 46,12
EUR 53,34
ALTIN 6.419,60
BIST100 13.893

Sakarya’da Bayram Trafiği Akyazı Bölgesinde Kilitlendi

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, Sakarya’da Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu bağlantısında yoğunluk oluşturarak Akyazı’ya kadar uzanan uzun araç kuyruklarına neden oldu.

23 Mayıs 2026 | 13:14
Son Güncelleme:
Sakarya’da Bayram Trafiği Akyazı Bölgesinde Kilitlendi - Sayfa 1

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yola erken çıkmasıyla birlikte Sakarya geçişinde trafik yoğunluğu oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu ile Anadolu Otoyolu’nun kesiştiği Akyazı bölgesinde Ankara istikametinde trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Sakarya’da Bayram Trafiği Akyazı Bölgesinde Kilitlendi - Sayfa 2

Yoğunluk nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu çıkışından itibaren Hendek-Akyazı hattında kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Bölgede oluşan yoğunluk dron ile havadan görüntülendi.

Sakarya’da Bayram Trafiği Akyazı Bölgesinde Kilitlendi - Sayfa 3

Sürücülerin bir kısmı emniyet şeridi ve dinlenme alanlarında mola verirken, trafik ekipleri ulaşımın aksamaması ve kazaların önlenmesi için denetimlerini artırdı. Ekipler ayrıca sürücülere hız, takip mesafesi ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu.