USD 32,26
EUR 34,85
ALTIN 2.430,74
BIST100 10.086
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya’da aralıksız pandemi denetimi

Kocaali’de polis, jandarma ve zabıta ekipleri, yaptığı denetimlerde işyerlerinin ruhsatlı, sağlıklı ve hijyenik olması konusunda işyeri sahiplerini uyardı.

Sakarya’da aralıksız pandemi denetimi
21 Aralık 2021 | 13:54
Son Güncelleme:

Kocaali’de polis, jandarma ve zabıta ekipleri, lokanta, kasap ve berberlerde denetimler gerçekleştirdi. Denetim ekibi, satılan ürünlerin son kullanım tarihi, esnaf portör sağlık karneleri, gıda depolama alanları ile genel hijyen koşullarını kontrol ediyor. Denetimlerde eksikleri olan ve kurallara uygun davranmayan işyeri sahipleri uyarılarak eksiklerinin gidermeleri için süre verildi.

Amaçlarının halkın daha sağlıklı ürünlerle buluşmasının sağlanması olduğunu belirten ekipler, yapılan kontrollerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ifade ederek, alışveriş yapan vatandaşların ürünlerin son kullanma tarihine mutlaka bakmaları gerektiğini söyledi.

Öte yandan ekipler, ilçedeki berber ve kuaförlere denetimlerde bulundu. Ekipler, vatandaşlardan, sosyal mesafenin korunmasını, maske kullanılmasını ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesini istendi.