USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya Voleybol sağlık kontrolünden geçti

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan ve Başkan Yardımcısı Artı Değer Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Onur Karcı, Sakarya Voleybol takımının sağlık kontrolü sonrası açıklamalarda bulundu.

Sakarya Voleybol sağlık kontrolünden geçti - Sayfa 1

Bu sezon sağlık hizmetler, kapsamında Sakarya Voleybol kulübüne destek vereceklerini açıklayan Onur Karcı; “ Son yıllarda ilimizde futbolun yanında bizleri heyecanlandıran Sakarya Voleybol takımını ilgiyle takip etmekteyiz. Her daim desteklerimiz onlarla.

Sakarya Voleybol sağlık kontrolünden geçti - Sayfa 2

Bu sezon hedeflerine ulaşacaklarına inanıyoruz. Bizlerde Artı Değer Sağlık Hizmetleri olarak sağlık konusunda kulübümüzün yanında olmaya karar verdik.

Sakarya Voleybol sağlık kontrolünden geçti - Sayfa 3

Bugün yeni sezon öncesi sporcularımızın Akciğer grafisi, Ekg, Kan tahlilleri, Solunum fonksiyon testi, Göz muayenesi testlerini gerçekleştirdik. Maşallah sporcularımız da bir sorun yok. Sezon boyunca başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Sakarya Voleybol sağlık kontrolünden geçti - Sayfa 4

Sağlık kontrolü sonrası açıklamada bulunan Sakarya Voleybol Başkanı Ömer Bektaş; “Artı Değer Sağlık Hizmetleri dün sporcularımızı Sağlık Taramasından geçirdi.