USD 32,38
EUR 35,03
ALTIN 2.326,89
BIST100 9.138
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya Türkiye Yüzyılı'na hazır

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Murat Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte yoğun bir program kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayı Kaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna Sakarya’mız hazır, Adapazarı’mız hazır. Doğrusu AK Parti diyor ve doğru adımlarla yola devam ediyoruz.” dedi.

Sakarya Türkiye Yüzyılı'na hazır - Sayfa 1

Milletvekili Adayı Murat Kaya ve Başkan Işıksu Vatandaşla Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları şehirde sokak sokak dolaşmaya, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Milletvekili Adayı Murat Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Adapazarı’nı sokak sokak dolaştı. 

Sakarya Türkiye Yüzyılı'na hazır - Sayfa 2

Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, iftar programı ve sonrasında Çağlayan, Budaklar ve Çökekler mahallelerinde vatandaşlarla buluştu ve sahurda Örentepe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek Adapazarı programını tamamladı.

Sakarya Türkiye Yüzyılı'na hazır - Sayfa 3

Yerel Kültür Derneği’nden Kaya’ya Tam Destek

Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Dernekkırı Bölgesi Budaklar ve Çökekler mahalle buluşmasına katılarak AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Murat Kaya'ya açık destek verdi. Şahin, "Bizim burada elimiz ayağımız sesimiz olacak. Bundan sonra ben kefiliyim." şeklinde konuştu.

Sakarya Türkiye Yüzyılı'na hazır - Sayfa 4

Kaya: “Seçimlere Hazırız, Zafer Kazanacağız”

Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin’e teşekkür eden, AK Parti’nin eser siyasetiyle milletin gönüllerinde değişmez yeri olduğunun altını çizen ve Adapazarı programını değerlendiren Milletvekili Adayı Murat Kaya, Adapazarı’nda gösterilen yoğun ilgi ve destek için de teşekkür etti. Kaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti, ülkemizin birbirinden kıymetli her karış toprağında en güzel eseri nasıl sunabilirim hedefiyle çalışan ve davası için gayret etmekten gurur duyduğumuz bir partidir. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımızın her kademesinde görev almış dava kardeşlerimizle beraber milletimizin gönlünde nasıl bir yer edindiğimizi hissettik. Daha çok çalışacağız. Mutlu Başkanımıza ve kıymetli hemşehrilerimize muhabbetleri ve teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. Doğrusu AK Parti diyerek doğru adımlarla yola devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.