Aracınızı ücretsiz değerleyin, Anında satın.
Hemen Teklif AL

Anında Ödeme

Aracınızı hızlıca satarak zamandan tasarruf edebilirsiniz!

Doğru Fiyat

Piyasadaki arz ve talebi dikkate alan fiyatlama algoritmamız ile aracınıza değerinde fiyat verilir. Nakit fiyat teklifimiz 3 gün boyunca geçerlidir

Zahmetsiz Satış

Uzun süren telefon görüşmeleri, tanımadığınız bir çok insanla muhatap olma gibi dertlerden bağımsız, zahmetsizce araç satış deneyimi

Güvenli Satış

Her gün yeni bir araç satış dolandırıcılığı yöntemi duymaktayız. Araçsız ve parasız kalmaktansa anindasat.com güvencesiyle nakit anında hesabınızda!

Peki neden anındaSAT’ı tercih etmelisiniz?

Süreç boyunca sizden hiç bir ücret talep edilmez. Aracınızın durumu bağımsız eksperler tarafından kontrol edilir, verilen fiyatı beğenmezseniz aracınızı satmak zorunda değilsiniz.
SATILIK ARAÇLAR
TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS

1.6 ADVANCE MULTIDRIVE S

199.000


TOYOTA C-HR

TOYOTA C-HR

1.8 HYBRID 4X2 DIAMOND E-CVT

264.000


TOYOTA COROLLA

TOYOTA COROLLA

1.4 D-4D ADVANCE M/M

184.000


TOYOTA AVENSIS

TOYOTA AVENSIS

2.0 PREMIUM MULTIDRIVE S

245.000 TL


Tüm Araçlar
BLOG

İkinci el araç satmak, almak ve takas etmek!

Ekspertiz Raporu Galeriler için Zorunlu Oluyor

Ekspertiz Raporu Galeriler için Zorunlu ...

Detay »

Oto Ekspertiz Nasıl Yaptırılır?

Oto Ekspertizin Önemi

Detay »

Aylık Araç Kiralamada Taahhüt Yok

Aracınızı kiralarken herhangi bir taahhü...

Detay »

Yardımcı olabiliriz!

Anındasat.com; Sakarya ilinin Arifiye ilçesinde, kurulduğu tarihten bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Toyota Bayi SANDIKÇI tarafından hayata geçirilen bir özel girişimdir. Sandıkçı, otomotivle ilgili 40 yıla varan tecrübesini, 2012 yılının kasım ayında Toyota işbirliğiyle güçlendiren bir markadır.
Anindasat.com tarafından yapılan teklifler 3 gün geçerlidir. 3 gün geçtikten sonra satış işlemini hala gerçekleştirmek istediğiniz takdirde yeni bir teklif yapılacaktır.
Anindasat.com Türkiye'nin her ilinden araç alımı yapmaktadır. Bulunduğunuz il ne olursa olsun aracınıza teklif alabilirsiniz.
Aracınızın ekspertizi yapıldıktan sonra teklifi onayladığınız takdirde noter işlemleri ile birlikte paranız anında hesabınıza yatırılır.

Bizimle iletişime geçin!

Gönder