Sakarya Şehir Merkezinde Kar Yağışı Başladı: Hava Daha da Soğuyacak
Sakarya’da yüksek kesimlerin ardından şehir merkezinde de kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından iki gündür devam eden soğuk hava, yerini kar yağışına bıraktı.

Yüksek Kesimler Beyaza Büründü
Sakarya’nın Akyazı, Hendek ve Karasu ilçelerinin yüksek kesimleri kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Özellikle kış aylarında yoğun kar yağışının görüldüğü bölgelerde kar kalınlığının giderek artması bekleniyor.

Şehir Merkezinde Kar Başladı
Şehir merkezinde ise kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca lapa lapa yağan kar, ilerleyen saatlerde daha da yoğunlaşacak. Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki saatlerde hava sıcaklığının daha da düşeceğini ve kar yağışının gece boyunca devam edebileceğini belirtiyor.

Vatandaşlara Uyarı
Yetkililer, sürücüleri ve yayaları kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle buzlanma riskine karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.