USD 32,59
EUR 34,84
ALTIN 2.506,85
BIST100 9.674
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Nalbant Ailelerinin mutlu günü

YNS Özcan Yapı Şirketi Genel Müdürü ve Mali Müşaviri olan Sakarya Genç MÜSİAD üyesi Yeliz Nalbant ile YNS Özcan Yapı Şirketinde Satış Müdürlüğü pozisyonunda görev yapan Ersel Arif Nalbant; Beyaz Kelebek Deluxe davet salonunda rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Nalbant Ailelerinin mutlu günü
05 Ekim 2021 | 14:57
Son Güncelleme:

Hendek ilçesinin tanınmış ailelerinden; MÜSİAD Sakarya Şubesi Denetim Kurulu Başkanı, AK Parti Hendek İlçe Başkan Yardımcısı aynı zamanda Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı olan YNS Özcan Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan & Sare Nalbant çiftinin güzeller güzeli kızı YNS Özcan Yapı Şirketi Genel Müdürü Yeliz Nalbant ile Hendek İlçesinin tanınmış isimlerinden Murat & Emine Nalbant çiftinin YNS Özcan Yapı şirketinde Satış Müdürü pozisyonunda bulunan yakışıklı oğlu Ersel Arif Nalbant Beyaz Kelebek Deluxe davet salonunda gerçekleşen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Önemli isimler

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın nikâhı kıydığı törende; Yeliz & Ersel Nalbant çiftinin şahitliğini ise; AK Parti Genel Merkez Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, SGK Sakarya İl Müdürü Erkan Çavuş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü ile genç çiftin arkadaşları; Zahidenur Akayın, Çağla Gümrükçü, Onur Buzer ve Samet Yaman üstlendi.

Seçkin konuklar

Renkli görüntülerin yaşandığı düğüne katılan davetliler arasında; Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, MÜSİAD Sakarya Şubesi 3. Dönem Başkanı Halit İnci, Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz, Hendek CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı İrfan Kardeş, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı yer aldı.

Görkemli düğün

Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, iş, siyaset, medya, spor, stk, sağlık, askeri camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılım sağladı. Cemiyete gelemeyen davetliler ise yolladıkları çiçeklerle, düğün alanını adeta çiçek bahçesine çevirdi. Dance Me Of The End Of Love The Civil Wars şarkısı ile dans eden çift pastalarını kestikten sonra davetlilerin tebriklerini kabul etti. Gelinin Annesi Sare Nalbant, Babası Özcan Nalbant, damadın Emine Nalbant ve babası Murat Nalbant; cemiyetin kusursuz geçmesi için tüm davetlilerle tek tek ilgilendi.

Duygu ALAZ