USD 32,37
EUR 34,97
ALTIN 2.325,39
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Arifiye Belediyesine bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
04 Ekim 2021 | 10:40
Son Güncelleme:

Arifiye’li vatandaşlardan tarafından gelen her türlü talep, öneri ve şikâyeti değerlendirmeye alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gelen istekler doğrultusunda yapılan çalışma programı dâhilinde ilçe genelindeki çalışmalarını yürütüyor.

Cadde ve sokakların durumuna göre yapılan çalışma programı doğrultusunda çalışmalarına yön veren ekipler, Neviye Mahallesi Adalet Sokak’ta beton yol, Esen Sokak’ta kilitli parke taşı, Yaşam Sokak’ta soğuk asfalt, Arifbey Mahallesi Işık Sokak’ta yağmur suyu kanalı çalışmalarına devam ediyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Arifiye’nin her köşesinde çalışmalarımız devam ederken, verimli bir yaz çalışma dönemini daha geride bırakıyoruz. Ekiplerimiz, çalışma programı kapsamında, belirlenen bölgelerdeki ihtiyaca yönelik çalışma gerçekleştiriyor. Sezonu geride bırakırken, ne kadar fazla sokağımızda çalışma gerçekleştirirsek kazanç olarak görüyoruz. Vatandaşlarımızı ne kadar çok hizmetle buluşturursak mutluluğumuz bir kat daha artıyor. Tabii, klasik hizmetleri yerine getirerek insanımızı memnun edemiyoruz. Arifiye, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir ilçe. Buna paralel olarak ta, vatandaşlarımızdan gelen talepler değişiyor. Dolayısıyla, Arifiye’de işimiz çok, biliyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte, Mazeret Yok düsturuyla daha çok çalışarak Arifiye’li hemşerilerimize daha güzel, daha kaliteli hizmet üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Duygu ALAZ