USD 32,34
EUR 35,12
ALTIN 2.310,20
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Geyveli ailenin düğününe test şoku!

Sakarya’da önlemlerin gevşemesiyle birlikte artan Virüs vakalarıyla ilgili her gün yeni bir hikaye geliyor. Yenihaber Gazetesi personeli Rabia Bulut ile Halis Oruç ile dün akşam yapılacak düğünlerinin damadın testinin pozitif çıkması üzerine ertelendi.

Geyveli ailenin düğününe test şoku!
01 Ekim 2021 | 10:59
Son Güncelleme:

Alınan bilgilere göre Geyve Karaçam Mahallesi’nde oturan Ayşe ve Osman Bulut çiftinin Sakarya Yenihaber Gazetesi Teknik Serviste çalışan kızları Rabia (29), İstanbul Sultanbeyli’de oturan Güllü-Mehmet Oruç’un oğulları Halis ile bu akşam Hanlı Düğün Salonu’nda yapılacak düğün töreniyle dünya evine gireceklerdi.

Düğün öncesi Adapazarı’nda çalışan damat Halis Oruç virüs belirtileri gösterince korona virüs testi yaptırdı. Bugün sabah saatlerinde gelen PCR testi sonucu ‘pozitif’ çıkınca düğünü ertelemek zorunda kaldılar. Damat düğün salonu yerine evinde karantinaya alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gelin ve damadın yakınları ulaşabildikleri akraba ve yakınlarına durumu bildirdi. Damat karantinaya alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sultanbeyli Salon Gölbaşı Düğün ve Davet Salonu’nda 2 Ekim Cumartesi günü saat 13.00-17.00 arasında yemekli olarak yapılacak düğün töreni ve nikahın da iptal edildiği öğrenildi.

Editör: Duygu ALAZ