USD 32,37
EUR 35,00
ALTIN 2.326,06
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya Milletvekili Kocacık’tan SATSO’ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Sakarya Milletvekili Kocacık’tan SATSO’ya Ziyaret
26 Mayıs 2023 | 17:50
Son Güncelleme:

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ziyarete Milletvekili Kocacık’ın yanı sıra parti yöneticileri ve il gençlik kolları Başkanı ve temsilcileri de iştirak ettiler. Konuklar hem Meclis Başkanlık Makamında hem de Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda ağırlandılar.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Milletvekili Kocacık’a görev döneminde başarılar dileyerek; “İş hayatında birçok platformda sık sık bir araya geldiğimiz Ertuğrul Kocacık’a görevinde başarılar diliyorum. Şehrimizin yanı sıra özellikle iş dünyamızın da talepleri ve sorunlarına çözüm üreterek, meclisimizde temsil edeceğine inanıyorum. Vekilimizi şehrimizin meclisteki temsilcileri arasında görmekten memnuniyet duyuyoruz.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan; “Milletvekilimize görevinde başarılar diliyorum, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Odamız 15 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu. Vekilimiz de Odamıza, Sakarya iş dünyamıza yabancı değil. 95 Meclis üyemizle her ay sonunda şehrimizin ve ülkemizin, sektörlerimizin sorunlarını istişare ediyor, çözüm buluyor ve gündem oluşturmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık; “SATSO bizim evimiz. 14 yıl yöneticilik 2 yıl Başkanlık yaptığım Sakarya SMMMO dahil olmak üzere birçok alanda SATSO ile hep iç içe olduk. Partimizin teveccühü ve Sakarya halkımızın oylarıyla bizi bu görevi layık gördüler. Bundan sonraki süreçte hep birlikte şehrimiz için her türlü konuda, akıl birliği içerisinde çalışmak için gayret edeceğiz. Ev sahipliği ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.