USD 32,33
EUR 35,04
ALTIN 2.280,65
BIST100 9.008
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya için çalışmaya devam

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, konuklarını makamlarında ağırlamaya devam ediyor.

Sakarya için çalışmaya devam - Sayfa 1

Bu doğrultuda; Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Gümrük Müdürü İbrahim Aksoy, Sakarya Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Süleyman Acar, Sakarya Yapı İhtisas OSB Dernek Başkanı Adem Ceylan İle Enerji KOBİ OSB Dernek Başkanı Şenol Telli, Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Tunahan ile SUBÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Esen, SATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrah Önal, MHP Sakarya eski İl Başkanı Hamdi Kılıçaslan, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Cihan Kolip ile İl Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Özsoy ve İsmail Kurt, Yazar Cihan Saraç, Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Numan Sütçü, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Üyeleri, Oda Üyeleri ile 31. Meslek Komitesi, 21. Meslek Komitesi, 2. Meslek Komitesi, 1. Meslek Komitesi, 29. Meslek Komitesi, 22. Meslek Komitesi, 11. Meslek Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Sakarya için çalışmaya devam - Sayfa 2

Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı makamında ağırlanan konuklar yeni dönemin tüm SATSO camiasına ve Sakarya’ya hayırlı olması temennisinde bulundular.

Sakarya için çalışmaya devam - Sayfa 3

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan, ziyaretçilere iyi dilekleri için teşekkür ederek SATSO’nun her dönemde aynı çalışma azmiyle daha büyük hedeflerle üyeleri ve Sakarya’nın geleceğine yönelik çalışmaya devam edeceğini belirttiler.

Sakarya için çalışmaya devam - Sayfa 4

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ Sakarya’da özellikle nitelikli istihdam ihtiyacı konusuna değinerek “Şehrimiz yatırımcılar için özel bir cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Söz konusu yatırımlar beraberinde nitelikli işgücü ve istihdam ihtiyacını da getiriyor. Şehrimizi bu değişim ve dönüşüme hazırlamalıyız. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni dönemde bu konuda çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz” dedi.