USD 32,50
EUR 34,96
ALTIN 2.430,67
BIST100 9.801
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sakarya 14 Mayıs'ta destan yazacak

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Av. Lütfi Bayraktar, “14 Mayıs’ta aziz milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’den yana irade göstereceğinden şüphemiz yok. Büyük başarılara beraber imza atacağız. Türkiye Yüzyılı destanını hep beraber yazacağız” dedi.

Sakarya 14 Mayıs'ta destan yazacak - Sayfa 1

Sakarya’nın dört bir yanını karış karış gezerek sıkılmadık el, adım atılmadık yer bırakmadan vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Av. Lütfi Bayraktar, “Milletin derdini bilmek için milletinizle aynı duyguları yaşamanız gerekir. Bizim yerimiz aziz milletimizin yanıdır. Sakarya Elhamdülillah kararını çoktan vermiş. 14 Mayıs’ta aziz milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin devamından yana irade göstereceğinden şüphemiz yok.  Büyük başarılara beraber imza atacağız. Türkiye Yüzyılı destanını hep beraber yazacağız” dedi.

Sakarya 14 Mayıs'ta destan yazacak - Sayfa 2

Sakarya’nın her noktasında AK Parti’nin bir imzası var diyen Bayraktar, “İnsanlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin kendilerine sağladığı yaşam standartlarından kazanımlardan ve haklardan vazgeçmek istemiyor. Bilakis bu kazanımları ileri taşımak için AK Parti’den başkasına güvenmediklerini söylüyor. İşte Türkiye Yüzyılı budur. Hep birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 21 yıllık kazanımlarımızı taçlandırarak güçlendireceğimiz dönemin adıdır” diye konuştu.

Sakarya 14 Mayıs'ta destan yazacak - Sayfa 3

Bayraktar son olarak ise şunları kaydetti: “Bizler milletin vekilleri olarak Sakarya’mız için gece gündüz demeden çalışmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz. Şehrimizde devam eden yatırımların da, planlanan projelerinde sonuna kadar takipçisi olacağız. Bir takım masaların değil milletin vekilleri olarak, Sakarya’mızda hizmet ve eser siyasetini 21 yıldır olduğu gibi sürdürmeye devam edeceğiz.  Sakarya’da birileri boş rüyalar ve heveslere boşuna kapılmasın. Masa başlarında anlattıkları senaryoların sahada karşılığı yok. Milletimiz kendisine hizmetkâr olanları görüyor” ifadelerine değindi.