USD 32,54
EUR 34,89
ALTIN 2.431,24
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sağlık ordusunun daima yanındayız

Sağlık-Sen Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen 'İl Divan Toplantısı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'da katıldı.

Sağlık ordusunun daima yanındayız
14 Ekim 2021 | 21:22
Son Güncelleme:

Sağlık-Sen Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen 'İl Divan Toplantısı'na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz şunları söyledi: "Davete icabet etmek adına buradayız. İsterim ki bende bir ara sizinle oturayım karşılıklı birbirimizi anlamaya çalışalım. Hepimiz Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz, uğraşıyoruz, emek veriyoruz. Sağlık ordusu salgın sürecinde çok önemli bir sınav verdi. Salgın sürecini yakından takip ettik. Bu süreç içerisinde doğum hastanesi yapımını hızlandırdık. Belediyelerimizle birlikte bizde katkı sağladık. Çünkü sağlık meselesi söz konusuysa, bir an önce hastaneyi açmamız lazımdı."

"Gece gündüz daha iyisini yapmak için hummalı çalışıyoruz"

Sağlık-Sen Sakarya Şubesi İl Toplantısında konuşan Ali İhsan Yavuz Sakarya'da yapılan hastaneler ile ilgili şöyle konuştu: " Sakarya'da ki hastanelerin hepsi bizim dönemimizde yapıldı. Araştırma hastanesi, yenikent devlet hastanesi, kadın doğum hastanesi, diş hastanesi, Akyazı, Geyve, Karasu, Ferizli'de hastaneler yapıldı. Şimdi Pamukova'da yapılıyor. Çok şey yaptık ama eskiden bir şey kalmayınca hiçbir şey yapılmamış gibi anlaşılıyor çok daha fazlasını yapacağız. Çok önemli bir iş yaptığınızın farkındayız ama şunu bilin uzaktan nasıl görünüyor bilmiyorum ama yaklaştığımızda birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum. Bizde gece gündüz biraz daha iyiye gitmek için hummalı çalışmanın içerisindeyiz. Birlik beraberlik içerisindeyiz."

Konuşmasının ardından Sağlık-Sen Sakarya Şubesi tarafından Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a hediye takdim edildi.

Haber: Hilal Beyaz