USD 32,45
EUR 34,49
ALTIN 2.472,51
BIST100 9.575
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası Ece Erken’den ilk paylaşım geldi!

Eşinin ölümüyle yıkılan Erken'den saatler sonra ilk paylaşım geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası Ece Erken’den ilk paylaşım geldi!
28 Ocak 2022 | 11:16
Son Güncelleme:

Geçtiğimiz yaz aylarında Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla saldırıya uğradı. Kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü de kurşunların hedefi oldu.

Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçtı. Durum polis ve sağlık ekiplerine Haber verildi. Bir kurşunun atardamarını parçaladığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu, olay yerine gelerek müdahale eden doktorlara, "Lütfen beni kurtarın" dedi.

Bir dönem Alaattin Çakıcı'nın avukatlığını da yapan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

İLK PAYLAŞIM

Eşinin ani ölümünün ardından derin bir sessizliğe gömülen ve telefonlara yanıt vermeyen Ece Erken'den saatler sonra ilk paylaşım geldi.

Ece Erken 7 ay önce evlendiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenaze bilgilerini yayınladı.

"İKİ GAZETECİYLE OTURUYORUZ DEDİ"

Yaşananlar üzerine Ece Erken'den ilk açıklama geldi. Eşi ile o gece yaptığı son konuşmayı anlatan Erken, şunları söyledi:

"Gece konuştuk... 'Restorandayım, Fikret Orman gitti. İki gazeteci ile oturuyoruz' dedi. Ben de tamam bir tanem dedim. 00:15 ile 00:28 arası çevrimiçi olmayınca biraz içerledim. Meğer saldırıya uğramış.

"KOCAMIN KATİLLERİ BULUNSUN"

Ne olur kocamın katilleri bulunsun, kanı yerde kalmasın."