USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sadibey’in 6. Şubesine Görkemli Açılış

Sakarya’nın tanınmış işadamlarından Sadettin Çolak’ın sahibi olduğu Sadibey Baklava, 6. Şubesini Sapanca Kırkpınar’da yoğun katılımla açtı.

Sadibey’in 6. Şubesine Görkemli Açılış - Sayfa 1

HABERFOKUS

Soğuk baklavanın ilk ve tek adresi Sadibey Baklava soğuk baklava ve klasik baklava çeşitleriyle 6. Şubesini Kırkpınar’da açtı. Sakaryalı işadamı Sadettin Çolak’a ait olan Sadibey Baklava’nın açılışına yoğun katılım oldu. Açılış törenine Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Millletvekili Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Özden Sakarya Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Suat Demirel, Sakarya İnşaatçılar Hırdavatçılar ve Camcılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Pınarcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Sadibey’in 6. Şubesine Görkemli Açılış - Sayfa 2

İşletme sahibi Sadettin Çolak, Kırkpınar’daki 6. Şubeleri ile Sakaryalıların damaklarını tatlandırmaya devam edeceklerini ifade ederek açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti. Sadibey Baklava’nın . şubesi okunan dualar ve kesilen kurdelenin ardından resmen hizmete girdi.