USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.442,01
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Roketsan'dan merak uyandıran paylaşım!

Roketsan, resmi Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda 'Yarını bekleyin' ifadesini kullandı. Yapılan paylaşım kısa sürede ilgi gördü ve vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.

Roketsan'dan merak uyandıran paylaşım!
14 Haziran 2021 | 12:49
Son Güncelleme:

Roketsan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük merak uyandırdı.

Roketsan'ın hazırladığı ve roket fırlatması öncesi geri sayımın olduğu bir animasyon filminin yer aldığı paylaşıma "Yarını bekleyin" notunu düşen firma, sürpriz paylaşımıyla dikkat çekti.

GÜNDEM OLDU

Roketsan
paylaşımında 'Yarını bekleyin!' ifadeleri sosyal medyada da pek çok kullanıcı tarafından gündem oldu. Kullanıcılar tahminlerde bulunurken Roketsan henüz açıklama yapmadı.

33. YIL KUTLAMASI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) roket ve füze ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 14 Haziran 1988 tarihinde kurulan, Türkiye'de roket ve füze tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde lider konumda olan Roketsan, 33'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Savunma sanayisi şirketi Roketsan, son yıllarda geliştirdiği yerli füzeler ile dikkat çekti. Şirket, 33'üncü yıl dönümünü Twitter hesabından paylaştığı animasyon filmi ile kutladı. Paylaşımda, "Tam 33 yıl önce başladı aziz milletimizin ay-yıldızını en yükseklere taşıma sevdamız. İlk günkü tutku ve heyecanla her zamankinden daha güçlüyüz" ifadesi yer aldı.

Konular: TSK