USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Rıdvan Duran istifasını verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Sakarya Büyükşehir Belediyesi aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Rıdvan Duran istifasını verdi
01 Aralık 2023 | 16:05
Son Güncelleme:

Kamu görevlilerinin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olabilmeleri için bugün saat 17.00'ye kadar görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmaları gerekiyor. Bu kapsamda ismi AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için geçen Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, bakan yardımcılığı görevinden bugün istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Duran, “Sevgili Sakaryalılar, değerli hemşehrilerim; Büyük bir sevda ile gönülden bağlı olduğum, her zaman hizmetten şerefe çıkan Sakaryamız için büyük bir heyecan bakış açısı. 16 ilçe; insanlarıyla, kültürel zenginlikleriyle, doğal güzellikleriyle özel bir ahenk yaştaki kardeşlik şehrimize hizmet etmek hedefiyle, bugün itibariyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardımcılığı görevimden istifade ederek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı başvurusumu yapmış bulunmaktayım. Her zaman olduğu gibi bu önemli süreçte beni sevgiyle bağrına basan hemşehrilerimin desteği ve teveccühüne talibim. Aday adaylık sürecinde her zaman orada kaldığım AK Partimizin değerli teşkilat üyelerine, desteğiyle ve duasıyla çocuklarımızı yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime en kalbi bilgilerimle teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.