USD 32,58
EUR 34,66
ALTIN 2.523,36
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Rektör Al, 'KADEM'in destekçisi olacağız'

Kadın ve Demokrasi Derneği Sakarya temsilcisi Fatma Zehra Toçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Al, 'KADEM'in destekçisi olacağız'
05 Ağustos 2022 | 11:06
Son Güncelleme:

Türkiye‘de ve Sakarya’da kadın, kadının kamusal ve siyasal hayatta temsili, kadına yönelik şiddetle mücadele gibi konularda müzakerelerde bulunuldu. Görüşmede kadın haklarıyla ilgili ortak geliştirilebilecek projeler üzerinde konuşuldu.

Ziyarette KADEM il temsilcisi Fatma Zehra Toçoğlu ve kendisine eşlik eden heyet, yeni dönemin başta SAÜ ve Sakarya adına hayırlı olmasını temenni ederken önemli çalışma ve başarılara imza atılacağına inandıklarını dile getirdi. Toçoğlu, özellikle üst düzey yönetici seviyesinde kadınların temsil edilmesinin önemine vurgu yaparak bu hususta beklentilerini ifade etti.

Rektör Al, toplumun sosyo-ekonomik ve siyasal açıdan kalkınmasında kadının önemine ve aktif katılımının gerekliliğine dair düşüncelerini aktardı. KADEM’in destekçisi olacağını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.