USD 32,36
EUR 35,02
ALTIN 2.324,17
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı acı haberi duyurdu: Oğlum melek oldu

Usta oyuncu Rasim Öztekin kalp rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybetmişti.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı acı haberi duyurdu: Oğlum melek oldu
14 Ekim 2021 | 18:47
Son Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybetmişti. Usta ismin vefatından 7 ay sonra eşi Esra Kazancıbaşı ile birlikte sahibi oldukları Alman Kurdu cinsi köpekleri Diego da hayata gözlerini yumdu.

Esra Kazancıbaşı, Diego'nun ölümünün ardından duygusal bir yazı kaleme aldı:

"OĞLUM MELEK OLDU"

"Oğlum Diego bugün melek oldu. Gökyüzüne babasının yanına onu uğurlarken ellerini tuttum, kokladım ve kulağına sevgimi fısıldadım.

"ART ARDA GÖÇÜP GİTTİLER"

Önce sevdiğim adam... Sonra da oğlum, Diego'm... İçim titreyerek sevdiklerim, gözümün içi gibi baktıklarım... Hayatta beni karşılıksız ve en içten sevenlerim... Art arda göçüp gittiler bu dünyadan. Sevdiğim adam ile 20 yıl, oğlumuz Diego ile yaklaşık 14 yıl... Böylelikle hayatımın en güzel yılları, aşk, sevgi ve huzur dolu yaşanan bir masalsı bir dönem sona erdi. Masal bitti. Şimdi özlemlerle yaşama, acılarla büyüme dönemi.

"VEDALAR ÇOK ZOR OLUYOR"

Vedalar çok zor oluyor. Diego, babasıyla vedalaştığımız ilk günden bu ana kadar hep yanımdaydı. Bana sevgiyle bakan zeytin gözleriyle acıyan kalbime ilaç oldu, yanımdan bir an bile ayrılmadı. Ben de babasının yokluğunu ona hissettirmemek için elimden geleni yaptım.