USD 32,51
EUR 34,86
ALTIN 2.432,29
BIST100 9.807
İHBAR hattı 0552 642 79 79

PROF. DR. YARDIMCIOĞLU’NDAN HABERFOKUS’A ZİYARET

HABERFOKUS Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Beşiroğlu ve Beşir Beşiroğlu’nu ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Fatih Yardımcıoğlu, Sakarya’nın her bir ferdi ile var olan gönül köprülerini ve ideal birliği her şartta sürdürmek için aday adayı olduğunu ifade etti.

PROF. DR. YARDIMCIOĞLU’NDAN HABERFOKUS’A ZİYARET
01 Nisan 2023 | 13:09
Son Güncelleme:

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Fatih Yardımcıoğlu, HABERFOKUS Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Beşiroğlu ve Beşir Beşiroğlu’nu ziyaret ederek adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sakarya Üniversitesi’ndeki görevinden istifa ederek aday adayı olan Prof. Dr. Yardımcıoğlu, Güçlü bir AK Parti Meclis Grubunun mensubu olarak ülkemizin iddiasını yükseltmek üzere gece gündüz çalışmaya, Sakarya’mızın her bir ferdi ile var olan gönül köprümüzü ve ideal birliğimizi her şartta sürdürmeye adayım" dedi.

'TÜRKİYE YÜZYILI'

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Yardımcıoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak ifade ettiği bu dönemi, 2023 seçimlerinde kazanacağımız seçimle beraber başlatmış olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı seçimlere masaları paylaşamayan, şer ittifakları gibi çıkar meselesi olarak değil, milli bir vizyon, bir beka meselesi olarak bakıyor. Bizler de bu hedefte Cumhurbaşkanımıza destek olmak için bu yola çıktık. Listede olurum veya olmam önemli olan bu seçimi AK Parti’nin yeni bir seçim zaferi ile kazanması. Bende bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.