USD 32,22
EUR 35,01
ALTIN 2.513,54
BIST100 10.740
İHBAR hattı 0552 642 79 79

PEYNİRCİ EMRULLAH 3. ŞUBESİNİ AÇTI

Peynirci Emrullah yeni şubesini Serdivan Bahçelievler'de açtı. Serdivan Tunatan karşısında olan şubenin açılışında elde edilecek tüm gelir ise Sakaryalı SMA-TİP 1 hastası çocuklar için tedavi ileri için kullanılacak.

PEYNİRCİ EMRULLAH 3. ŞUBESİNİ AÇTI
04 Kasım 2022 | 16:26
Son Güncelleme:

Sakarya’da peynir denilince akla gelen ilk market olan Peynirci Emrullah Serdivan Tunatan karşısında açtı.

Açılışına ise başta siyasiler olmak üzere büyük ilgi vardı. Açılışa AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, SESOB Başkanı Hasan Alişan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin kurdele kesimi ile yapılan açılış öncesinde dualar okunarak yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Açılışa katılanlara teşekkür eden İşletme sahibi Emrullah Coşkunlar, “3. şubemizin açılışına teşrif eden değerli büyüklerime, dostlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Açılıştan ziyade önceliğimiz sosyal sorumluluk projesiydi. Sakarya’da 2 tane SMA hastamıza bugün toplanan gelirimizin hepsini eşit miktarda paylaştıracağız. İnşallah onlara şifa oluruz” diye konuştu.