USD 32,33
EUR 35,05
ALTIN 2.282,91
BIST100 8.988
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Paul Walker'ın Kızı Meadow Evlendi! Vin Diesel Törende Meadow'a Babasının Yerine Eşlik Etti

Hızlı ve Öfkeli serisinin trajik bir kazada hayatını yitiren yıldız ismi Paul Walker'ın kızı Meadow evlendi. Filmde Walker'ın yakın dostu filmin bir diğer yıldızı Vin Diesel düğünde Meadow'u yalnız bırakmadı ve damada takdim geleneğinde Meadow'un koluna girdi.

Paul Walker'ın Kızı Meadow Evlendi! Vin Diesel Törende Meadow'a Babasının Yerine Eşlik  Etti
23 Ekim 2021 | 13:03
Son Güncelleme:

Hızlı ve Öfkeli filminin trajik ölümle hayatımızdan çıkan yakışıklı aktörü Paul Walker'ın kızı ve aktör Louis Thornton-Allan muhteşem ve sade bir törenle sahil düğünüyle evlendiler..

22 yaşındaki Meadow, mutlu gününden kareleri siyah beyaz bir videosuyla birlikte Cuma günü Instagram'da paylaştı.

Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli filmlerinden arkadaşları filmin yıldızları Vin Diesel ve Jordana Brewster da törende Walker'den geriye kalan Meadow'u yalnız bırakmadı ve törende hazır bulundu.

DUYGUSAL ANLAR

Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli filminde başrolü birlikte paylaştığı Vin Diesel'in törende Paul Walker'ın kızı Meadow'u koridorda gelinlikle yürürken gördükten sonra hüzünlü halleri herkesi gözyalşarına boğdu.

Törende Meadow uzun duvaklı sade ama çarpıcı beyaz bir gelinlik giydi. Meadow verdiği röportajda Louis ile bu ayın başlarında Dominik Cumhuriyeti'nde karı koca olduklarını duyurdu.