USD 32,29
EUR 34,82
ALTIN 2.452,95
BIST100 10.219
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Pandemide Sakarya’ya 665 Milyon Yardım

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara yapılan 60 milyarlık desteğin detaylarını açıkladı.

Pandemide Sakarya’ya 665 Milyon Yardım
16 Nisan 2021 | 00:01
Son Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla hükümetin Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Sakarya’ya 665 milyon değerinde destekte bulunduğunu duyurdu.

60 Milyar TL’nin Üzerinde Doğrudan Destek

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle hükümetin vatandaşlara sağladığı destekleri Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı. Selçuk Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!” Salgın sürecinde, vatandaşlarımıza 60 Milyar TL’nin üzerinde doğrudan destek ve yardım sağladık.” ifadelerini kullandı. Bu yardımların, Sosyal Destek Programı, Biz Bize Yeteriz Türkiyem, Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Ödeneği ve Normalleşme Desteği başlıkları altında gerçekleştiği belirtildi.

Yavuz ve Tever’den Sakarya Paylaşımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'da rakamları paylaşarak, "Türkiye "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı içinde, bütün dünyanın izolasyona girdiği bu süreçte, milyonlarca vatandaşına umut olmaya devam ediyor" diye konuştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un ardından Sakarya’ya yapılan yardım detaylarını açıklayan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hükümetimiz sosyal devlet anlayışı ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Korunma Kalkanı ile verilen destekler Türkiye genelinde 60 milyara, Sakarya’mızda ise 665 milyona ulaştı.” dedi.

Konular: Ali İhsan Yavuz