USD 32,48
EUR 34,92
ALTIN 2.437,65
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Pamukovalı müzisyenler kaza yaptı: 1'i ağır 4 yaralı

İçinde Pamukovalı müzisyenlerin bulunduğu kamyonet Kocaeli Kartepe İlçesi Uzuntarla mevkiinde TIR’a yandan çarpı. Çarpmanın etkisi ile takla atan kamyonette bulunan 4 kişi yaralandı.

Pamukovalı müzisyenler kaza yaptı: 1'i ağır 4 yaralı
21 Haziran 2022 | 12:49
Son Güncelleme:

Kaza, Kocaeli ili Kartepe İlçesi Uzuntarla mevkiinde meydana geldi.

Pamukova’dan Düzce’ye düğüne giden, oradan da Kocaeli’ye 2 müzisyeni bırakmak için yola çıkan içinde Pamukova’dan da müzisyenlerin bulunduğu müzisyen Yaşar Alkan’ın kullandığı,54 D… plakalı kamyonet, Kocaeli ili Kartepe İlçesi Uzuntarla mevkiinde D-100 kara yolunda duran TIR’a yan taraftan çarptı.

Kazanın şiddeti ile kamyonet devrildi. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Kocaelili müzisyen Seyit Çeliktel’i Umuttepe Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırırken, diğer yaralılar Yaşar Alkan ve Pamukovalı müzisyenler Yaşar Yılgın ve Ayhan özel hastanelere kaldırıldı.

Pamukovalı müzisyenlerden Yaşar Yılgın ve Ayhan Sorguç tedavileri sonrası hastaneden taburcu edilirken, kazada ağır yaralanan Kocaelili müzisyen Seyit Çeliktel ile Yaşar Alkan’ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.