USD 43,28
EUR 50,82
ALTIN 6.615,84
BIST100 12.806

Pamukova’da Kar Keyfi: Yarı Çıplak Kar Banyosu Yaptı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından Kemaliye Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz Sarı, karın keyfini yarı çıplak halde kar banyosu yaparak çıkardı. Kendini karların üzerine atan Sarı’nın eğlenceli anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

29 Aralık 2025 | 16:30
Son Güncelleme:
Pamukova’da Kar Keyfi: Yarı Çıplak Kar Banyosu Yaptı - Sayfa 1

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde etkili olan kar yağışı, ilginç görüntülere sahne oldu. Yüksek kesimlerde yağan karın ardından Kemaliye Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz Sarı, soğuk havaya aldırış etmeden karın keyfini farklı bir şekilde çıkardı.

Pamukova’da Kar Keyfi: Yarı Çıplak Kar Banyosu Yaptı - Sayfa 2

Yarı çıplak halde dışarı çıkan Sarı, kendisini karların üzerine atarak kar banyosu yaptı. Çocuklar gibi eğlendiği anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Sarı, görüntülerde neşeli halleriyle dikkat çekti. Pamukova’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ortaya çıkan bu anlar, sosyal medyada da ilgi gördü.