USD 32,33
EUR 35,14
ALTIN 2.297,79
BIST100 9.056
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Pamukova'da 10 araç mahsur kaldı!

Pamukova Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçenin yüksek mahallerinde 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeni ile yolda mahsur kalan 10 aracın imdadına yetişti. Belediye den vatandaşlara bu uyarı geldi.

Pamukova'da 10 araç mahsur kaldı!
03 Şubat 2023 | 14:05
Son Güncelleme:

Meteorolojinin günlerdir uyardığı kar yağışı Pamukova İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili oluyor.

İlçenin yüksek kesimlerindeki mahallerde etkili olan kar yağışı nedeni ile kar yağışının etkili olduğu bölgelerden gelen ihbarlara kısa sürede yanıt vererek, karda mahsur kalan 10 araca müdahale ederek mahsur kaldıkları yerden kurtardı.

Yayla ve mahalle yollarında yoğun kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan araçları kurtaran Pamukova Belediyesi, yaşanan mahsur kalma olayları sonrası vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye Başkanı Güven Övün sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda “ Yayla mahallelerimizdeki yoğun kar yağışı ve don tehlikesi sebebiyle "gezinti" amacı ile yayla ve yüksek kesimlere çıkılmamasını rica ediyoruz. Sizlerin güvenliği için ekiplerimiz dün gece yarısından itibaren kar küreme-temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sizden ricamız gerekmedikçe yayla mahallelerine (gezi amaçlı) çıkmamanız. Yoğun kar yağışına karşı kar lastikleri olmadan trafiğe çıkmamak büyük önem taşıyor. Hem kendimiz hem sevdiklerimiz için dikkatli olalım “ uyarısında bulundu.