USD 32,54
EUR 34,95
ALTIN 2.426,39
BIST100 9.683
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Pamukova esnaf kefaletin yeni başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu

Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda iki adayın yarıştığı seçimde kazanan İsmail Hakkı Güneş oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Belediye Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Pamukova esnaf kefaletin yeni başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu - Sayfa 1

Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna,25. Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Birliği Başkanı Ali Yılmaz, Erenler, Kaynarca, Arifiye, Alifuatpaşa Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, AK Parti İl Yönetim kurulu üyesi Fatih Akın, CHP İlçe Başkanı Fikret Uysal, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı Yılmaz İri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Pamukova esnaf kefaletin yeni başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu - Sayfa 2

30 yıldan bu yana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yapan Mustafa Ürerler’in aday olmadığı kongrede iki aday yarıştı.

Kongreye başkan adayı olarak sarı liste ile Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Güneş girerken, Beyaz liste ile ise Zafer Hıra girdi.

Pamukova esnaf kefaletin yeni başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu - Sayfa 3

441 üyeden 356 üyenin oy kullandığı kongrede 3 oy geçersiz sayıldı. İsmail Hakkı Güneş üyelerin 244’ünün oyunu alarak Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeni başkanı olurken, başkan adaylarından Zafer Hıra üyelerin 109’unun oyunu aldı.

Pamukova esnaf kefaletin yeni başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu - Sayfa 4

Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Kongresinde kazananın açıklanması sonrası kongreye katılanlar yeni başkan İsmail Hakkı Güneş ve yönetim kurulunu tebrik ederken, kongrede 109 oy alan Zafer Hıra yeni seçilen başkanı tebrik ederek başarılar diledi.