USD 32,53
EUR 34,74
ALTIN 2.485,02
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Öztürk Keleş’e fena yüklendi; CHP=KURU GÜRÜLTÜ

AK Parti İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi ve Sapanca İlçesi Eski Başkanı Selami Öztürk, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in kuru gürültü yaptığını söyledi. Öztürk, “Keleş, AK Partili Milletvekillerini eleştireceğine, her seçimi kaybeden kendi genel başkanını eleştirsin” dedi.

Öztürk Keleş’e fena yüklendi;  CHP=KURU GÜRÜLTÜ
05 Haziran 2021 | 19:29
Son Güncelleme:

YAPILAN HİZMETLER ORTADA

Sakarya’da yapılan yatırımlarda çeyrek yüzyıldır AK Parti’nin imzası olduğunu anlatan Öztürk, “CHP İl Başkanı Partisinin bu şehre sağladığı katkıyı çıksın söylesin de görelim. Bu şehre bir katkı sağlamamış, bir dikili ağacı olmayanlar maalesef ucuz siyaset yapabiliyorlar” dedi.

CHP=KURU GÜRÜLTÜ

CHP’lilerin yaptıkları siyaseti de eleştiren Selami Öztürk, “Elbette eleştireceksiniz. Ama karşılığında önerinizi, yaptıklarınızı da ortaya koymalısınız. Sakarya CHP ve CHP’lilerin kuru gürültüden başka bir icraatı olmadığını iyi biliyor. Bu nedenle, şehre önemli katkıları olmuş ve bundan sonra da olacağından zerre şüphemiz olmayan Sayın Genel Başkan Yardımcımız Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’un adını ağzınıza alırken bir daha düşünün” diye konuştu.

Konular: Ak Parti, CHP