USD 32,38
EUR 35,07
ALTIN 2.326,26
BIST100 9.113
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Özkaraman Ailesi’nin En Mutlu Günü

Taraklı Belediyesi eski başkanı Tacettin Özkaraman’ın torunu Emre Özkaraman hafta sonunda Tarihi Çınaraltı meydanında düzenlenen cemiyetle sünnet oldu.

Özkaraman Ailesi’nin En Mutlu Günü
23 Ağustos 2021 | 12:10
Son Güncelleme:

İlçede GSM bayiliği yapan Abdullah-Ayşegül Özkaraman’ın oğulları Emre’nin sünnet cemiyeti yoğun katılımla gerçekleşti.

Geleneklere uygun olarak düzenlenen sünnet cemiyetinde cuma günü sünnet konvoyu ve çocuklar için Hacıvat-Karagöz eğlencesi yapıldı. Gecede Sanatçı Seçkin Bayramoğlu meddah ve gölge oyunu (karagöz/hacivat) gösterisi ile çocukların gönüllerini fethetti.

Cumartesi günü Tarihi Çınaraltı meydanında devam eden sünnet cemiyetinde davetlilere ilçede geleneksel olarak uygulanan yöresel düğün çorbası, etli nohut, keşkek ve irmik helvası ikram edildi. Taraklı’nın sevilen eski belediye başkanı Tacettin Özkaraman torununun ilk mürüvvetinde çocukları ve tüm aile fertleriyle birlikte davetlilerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi. Özkaraman Ailesi sosyal medyadan “Sünnet cemiyetimize uzaktan yakından iştirak eden, gönlü bizimle olup çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp arayan mesaj gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Mutluluklar paylaşınca çoğalır. Selam ve dua ile.” mesajını yayınladılar.

Taraklı’daki sünnet cemiyetine; ilimizden ve çevre illerden çok sayıda belediye başkanı, geçmiş dönemlerde görev yapmış başkanlar, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, üniversite ve eğitim camiasından yönetici ve öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, büyükşehir belediyesi ve çevre belediyelerden yöneticiler, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli ve Taraklı halkı katıldı.