USD 32,25
EUR 34,68
ALTIN 2.394,07
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Osman Çelik, Arabacıalanı’nda Vatandaşla Kucaklaştı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Arabacıalanı Mahallesi Emekliler Parkı’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Osman Çelik, Arabacıalanı’nda Vatandaşla Kucaklaştı
09 Şubat 2024 | 10:37
Son Güncelleme:

Toplantıya Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile beraber AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, önceki dönem il başkanı Ahmet Ziya Akar, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Hedefimiz Rekor Kırmak”

Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Çelik, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Serdivan’da rekor bir oyla seçimi kazanmak istediklerini belirtti. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilatlarıyla, vizyoner ve güçlü bir ekip olarak kutlu bir yola çıktıklarını ifade eden Çelik, vatandaşlara yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalarından söz etti.

“Gönül ve Dava Birlikteliğiyle Omuz Omuza”

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. Kuruluş yıldönümü için Başkan Adayı Çelik: “Türk siyasi tarihinde ortaya koyduğu duruş, kimlik ve memleket sevdası ile kendisini her zaman hissettiren, demokrasi tarihimizin yapıtaşları arasında önemli bir yere sahip Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. kuruluş yılını tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş beyefendiyi ve bu ülküye gönülden emek vermiş, ebediyete irtihal eden tüm büyüklerimizi rahmetle anıyorum. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakı içinde, gönül ve dava birlikteliği yaptığımız, sahada özveriyle çalışan tüm MHP’li kardeşlerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. İnşallah çıktığımız bu kutlu yolda hep birlikte omuz omuza çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Serdivan Cumhur İttifakı ile Hizmete Doyacak”

Başkan Adayı Çelik’in konuşmasının ardından sözü alan MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara da: “Serdivan’ın 24 mahallesine durmadan, duraksamadan hizmet etme gayesinde olan Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayımız Osman Çelik’i paydaşlar olarak, teşkilatımızla gece gündüz demeden çalışarak hizmet yolunda göreve getirmek için çalışıyoruz. Desteğinizle, davamızda açık bir şekilde ilçemize hizmet edeceğiz.” diye konuştu.

Programda konuşan AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu: “Bu kutlu davamızın siyasi arenadaki ismi olan Cumhur İttifakı, yerel yönetimlerde de siz aziz milletimize hizmet etmeye devam etmek için teşkilatlarının tüm kademeleriyle canla başla çalışarak, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinizle 17 de 17 yapma hedefimize Allah’ın izniyle ulaşacaktır.” Şeklinde konuştu.