USD 32,56
EUR 34,91
ALTIN 2.428,18
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Onlara var da bize yok mu dediler, daha giyinemeden polisten kaçtılar

Pandemide turizm gibi sektörlerden elde edilecek gelirler büyük önem taşıyor. Bu yüzden turistlere gerekli tedbirler ve kontroller yapıldıktan sonra, tatil yapmalarına izin veriliyor. Bu görüntülere özenen İstanbul'daki gençler de denize girince, polise yakalanmamak için giyinemeden kaçtılar.

Onlara var da bize yok mu dediler, daha giyinemeden polisten kaçtılar - Sayfa 1

Antalya’nın Alanya ilçesinde Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde 'tam kapanma'dan muaf turistler, sıcak havayı fırsat bilerek sahillerde güneşlenip, denize girdi.

Onlara var da bize yok mu dediler, daha giyinemeden polisten kaçtılar - Sayfa 2

Korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan ve 17 gün sürecek tam kapanma devam ediyor. Kapanma tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı sürecinde de uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Alanya’da cadde ve sokaklarda sessizlik hakimken kısıtlamadan muaf turistler güneşli havayı fırsat bilerek soluğu sahillerde aldı. 

Onlara var da bize yok mu dediler, daha giyinemeden polisten kaçtılar - Sayfa 3

Hava sıcaklığı 25, deniz nem oranının yüzde 67, su sıcaklığının da 22 derece ölçüldüğü ilçede turistler, dünyaca ünlü Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında güneşlenip denizin tadını çıkardı.

Onlara var da bize yok mu dediler, daha giyinemeden polisten kaçtılar - Sayfa 4

Plajlarda yürüyüş yapan çiftler, şezlonglarda kitap okuyan turistler ve kumlarda oynayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.