USD 32,52
EUR 34,85
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Önder Karan: Arifiye’ye Hizmet Etme Arzusundayım”

AK Partiden Arifiye Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunu kalabalık bir grupla gerçekleştiren Önder Karan; siyasette ve bürokraside bugüne kadar edindiği tecrübeleriyle evladı olmaktan gurur duyduğu Arifiye’ye hizmet etmek arzusunda olduğunu belirtti.

Önder Karan: Arifiye’ye Hizmet Etme Arzusundayım”
23 Kasım 2023 | 16:15
Son Güncelleme:

Aday adaylığı dilekçesini AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü’ye teslim eden Önder Karan burada yaptığı konuşmasında neden aday olduğunu anlattı.

Eski Başbakanlardan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın uzun yıllar yakın çalışma ekibinde bulunan Önder Karan Arifiye için neler yapacağını şu sözlerle ifade etti:

Saygıdeğer Arifiyeli Hemşehrilerim,

Bugün burada evladı olmaktan gurur duyduğum ilçem Arifiye'ye hizmet etmek arzusuyla Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu paylaşmak üzere karşınızda bulunuyorum. Bu güzel İlçemizin daha da gelişmesi, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir yer olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım.

Şehrimizin gerek konum gerek nüfus olarak sahip olduğu potansiyelin farkındayım ve bundan ilham alarak birlikte daha büyük hedeflere ulaşabileceğimize inancım tamdır.

Önce insan odaklı ve kalkınma hedefli bir belediyecilik anlayışında olacağız. Önceliğimiz gençlik ve hanım kardeşlerimize milli manevi değerler doğrultusunda eğitim, destek, meslek edindirme ve ürettiklerini değerlendirme imkânları sunmak olacaktır.

YA BİSMİLLAH diyerek; deneyimlerimiz, tecrübelerimiz ve sizlerin destekleri ve çözüm odaklı çalışma projeleri ile şehrimizi daha güzel bir geleceğe yürümek için çaba sarf edeceğim.

Bu güzel ilçemizi birlikte yönetmek ve güzel yerlere taşımak için desteklerinizi bekliyor, birlikte daha güzel günler görmeyi umut ediyorum. İleriki günlerde uzun dönemdir hazırladığımız, Arifiye’mizi “Kalkındırma ve Geliştirme Projelerimizi" detaylı bir şekilde mahallerimizde anlatıp halkımızı bilgilendireceğiz.

Sosyal hayatın daha canlı olduğu Yaşanabilir bir Arifiye için...

Sadece büyüyen değil, Gelişen yepyeni bir Arifiye için...

Sanayiden, turizme, tarımdan, hayvancılığa, spor faaliyetlerinden kültür etkinliklerine kadar her türlü nimetten daha fazla faydalanan Büyük Arifiye için hepinizden destek ve dualarınızı bekliyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum.

Ve bu arada kör dünyanın görmediği Filistin'deki soykırımı yapan Katil İsrail’i, soykırıma seyirci kalan kör dünyayı lanetliyorum. Bunlara destek olanları kınıyorum. Siz duyarlı hemşehrilerimizi bunların ürettiği ürünleri boykot etmeye davet ediyorum.

Filistin bizim kırmızı çizgimizdir, orada yaşananları görmezden gelmek vicdansızlıktır.

Özgür Filistin duası ve en yakın zamanda Mescidi Aksa' da Cuma namazı kılmak dileği ile...

Allah devletimize güç versin. Dünya lideri Cumhurbaşkanımıza Rabbim sağlık sıhhat ve afiyet versin. Tekrar hepinizi Allah'a emanet ediyorum. 31 Mart Yerel seçimlerinin Milletimizin iradesi doğrultusunda memleketimize hayırlı olması dileği ile Esselamün aleyküm…