USD 32,42
EUR 35,21
ALTIN 2.325,69
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Öldürdüğü arkadaşını arayıp ağladı!

Aksaray'da kayıp ihbarı yapılan kişiyi arama çalışmaları sırasında 'sürekli ağladığı için dikkat çeken' Sebrail Atmaca gözaltına alındı, Atmaca'nın arkadaşını 40 bin TL için öldürdüğü belirlendi.

Öldürdüğü arkadaşını arayıp ağladı!
23 Mayıs 2022 | 14:41
Son Güncelleme:

Ortaköy ilçesi Bozkır köyünde oturan çiftçi Murathan Bilgiç, dün öğle saatlerinde ailesine, arkadaşı Sebrail Atmaca ile görüşmeye gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Geç saatlere kadar Bilgiç'ten haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri köy kırsalında arama çalışması başlattı.


40 BİN TL YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR
Çalışlara köylüler de destek verdi. Jandarma, çalışmalar sırasında Sebrail Atmaca sürekli ağlayınca, şüphe üzerine gözaltına aldı. Ekipler Atmaca'nın traktöründe yaptığı incelemede kan lekelerine rastladı. Ortaköy İlçe jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan Sebrail Atmaca, Murathan Bilgiç ile aralarında 40 bin liralık para meselesi nedeniyle tartışma yaşandığını söyledi.

TABANCAYLA 3 EL ATEŞ ETMİŞ
Atmaca, Bilgiç'i tabancayla 3 el ateş ederek öldürüp, traktörünün arkasına bağlı kepçeyle kazdığı çukura gömdüğünü itiraf etti. Atmaca'nın gösterdiği yerde kazı yapan ekipler, Murathan Bilgiç'in cesedine ulaştı. Bilgiç'in cesedi otopsi işlemleri için Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.