USD 32,57
EUR 34,99
ALTIN 2.461,08
BIST100 9.898
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Oktay: Yorulmadan Sakarya halkına hizmet etmek istiyoruz

AK Parti Sakarya’dan milletvekili aday adayı olan Av. Nuri Oktay, Ana TV'de yayınlanan "Seçim 2023" programın konuğu oldu. Geleceğe daha emin adımlarla yürümek Türkiye’yi ve Sakarya’yı daha iyi seviyelere getirme noktasında bende bu süreçte ne katabilirim fikri ile aday adayı olduğunu ifade eden Av. Oktay: “Hiç durmadan yorulmadan Sakarya halkına hizmet etmek istiyoruz.” Dedi.

23 Mart 2023 | 21:20
Son Güncelleme:
HABERFOKUS

Ana TV ve Dolu Radyo’da ortak yayınlanan "Seçim 2023" programının konuğu olan AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı Av. Nuri Oktay, neden aday adayı olduğunu ve yapmak istediklerini anlattı.

AYNI HEYECANI YAŞIYORUZ

Türkiye’nin 2022 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve AK Parti’nin siyasi iktidarında birçok kazanımlar elde ettiğini ifade eden Av. Oktay: “Hayatın her alanında ülkemiz, ileri gitti kalkındı. Ekonomi alanında, dış ticaret alanında, sağlık alanında, ulaşım yatırımları alanında, uçak sanayiinde, yerli otomobilde ülkemizin hayali olan konularda kalkınma atakları gerçekleştirildi. Bu atakların bu kalkınma projelerinin ve gerçekleştirilen çok önemli kalkınma hareketinin ülkece farkında olup bu kalkınma hareketini daha çok nasıl ileri götürebiliriz, gelecek 50 yılın Türkiye’sini nasıl inşa edebiliriz hepimiz bunun heyecanını duyuyoruz.” Diye konuştu.

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMELİYİZ

“Tüm Türkiye olarak, amacımız aynı” diyen Av. Oktay, “Bu şehrin çocuğu olarak hepimize sorumluluklar düşüyor. Hem bu anlattığımız konularda bilinçli olmalıyız, hem de çevremizi bilinçlendirmeliyiz ki geleceğe daha emin adımlarla yürüyelim, Türkiye’yi daha iyi seviyelere getirelim. Ben bu noktada, bu harekete böyle bir süreçte ne katabilirim diyerek aday adayı oldum.” Dedi.

SAKARYA İÇİN YENİ PROJELER

Sakarya’yı daha ileri götürecek projeleri olduğunu ifade eden Oktay, “Seçildiğimde icracı konuma geçip Cumhurbaşkanımızın yürüdüğü bu yolda ona destek enerji güç kuvvet, Sakarya’daki büyüklerimize destek verebilmek adına hiç durmadan yorulmadan milletin sesi oluruz. Bu noktada Sakarya halkına hizmet etmek istiyoruz. Hepimiz bu teşkilatların içinde çalışmalarda bulunduk ben elimden geldiğince çalışmalarda bulunup Cumhurbaşkanımızın sergilemiş olduğu siyasi güce, iktidara fikirlerimle, düşüncelerimle fiziki çalışmalarımla seçim döneminde çalışmalarımla destek vermeye çalıştım. Aday adaylığı çalışmalarım da bu kapsamda yapılmış çalışmalar diyebiliriz. Çünkü partimize olan teveccühü, ilgiyi gösteriyor.” Dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI DA ÇOK BÜYÜK BİR AİLE

Av. Oktay konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Ben bu teşkilatın içinden çıkmış, büyümüş, gençliğimi bu teşkilatta yaşamış biri olarak AK Parti Sakarya teşkilatları ile birlikte tüm sorunları çözebileceğimize inanıyorum. Beni Ankara’ya göndermeye layık görürlerse, bu desteği verirlerse, biz de gücümüzle hiç durmadan gece gündüz çalışırız. Sakarya’nın tüm sorunlarına, tüm ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışırız. Hepsinin üstesinden gelmeye çalışırız. Tabi siyasette tek başınıza hiçbir şey yapamazsınız, siyasette başarı bir ekip işidir. Sakarya AK Parti teşkilatları da çok büyük bir aile, bu ekiple uyumlu olarak, gece gündüz hiç durmadan onlarla birlikte, onların içinde çalışmalara devam ederiz ve inşallah Sakarya’yı hak ettiği noktaya getiririz.