USD 32,50
EUR 34,86
ALTIN 2.485,33
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

OKTAY: KARINCA MİSALİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

AK Parti Sakarya’dan milletvekili aday adayı olan Av. Nuri Oktay, ziyaretlerine devam ediyor. 2023 seçimlerinin bekâ meselesi olduğunu ifade eden Oktay, “Bu önemli seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında karınca misali çalışmaya ve destek olmaya devam edeceğim.” Dedi.

OKTAY: KARINCA MİSALİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM - Sayfa 2
HABERFOKUS

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı olan Av. Nuri Oktay, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bir taraftan partinin teşkilatlarını ziyaret eden Oktay bir taraftan da belediye başkanlarını ziyaret ederek neden aday adayı olduğunu ifade ediyor.

OKTAY: KARINCA MİSALİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM - Sayfa 3

Oktay, ziyaretleri kapsamında son olarak AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve ilçe teşkilatı, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve ilçe teşkilatı, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Bodur, AK Parti Arifiye İlçe Başkanlığı ve AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığına ziyaretlerde bulundu.

OKTAY: KARINCA MİSALİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM - Sayfa 4

TÜRKİYE YÜZYILI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘2023, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır’ sözlerini hatırlatan Oktay, “2023 seçimleri Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. Bizler bu davada Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu benimseyerek, ona destek olmak adına yola çıktık. Bu dava ben davası değil.” Dedi.