USD 32,48
EUR 34,96
ALTIN 2.438,51
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

OKTAY: AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN OYUNU ARTIRACAĞIZ

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Nuri Oktay, Sakarya’nın her köşesini ziyaret etmeye devam ediyor. AK Parti Sakarya ilçe teşkilatları ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen Oktay: “Sakarya’da adım adım, ziyaret etmediğimiz vatandaşımız kalmayacak” dedi.

OKTAY: AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN OYUNU ARTIRACAĞIZ - Sayfa 1
HABERFOKUS

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Nuri Oktay, 14 Mayıs seçimleri öncesinde Sakarya’daki ziyaretlerine ağırlık vermeye başladı. İlçelerde ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kollarıyla bir araya gelen Oktay, hedeflerini ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

OKTAY: AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN OYUNU ARTIRACAĞIZ - Sayfa 2

“OY ORANINI YUKARI ÇEKECEĞİZ”

Nuri Oktay, istifa ederek milletvekili aday adayı olan, Adapazarı İlçe eski Başkanı Erol Aydın’ın yerine atanan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelen Oktay, Adapazarı’ndaki oy oranını bir önceki seçimden daha yukarıya çekmek için çalışacağını ifade etti.

OKTAY: AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN OYUNU ARTIRACAĞIZ - Sayfa 3

“BİZ BU OYUNLARA ASLA GELMEYECEĞİZ”

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Nuri Oktay, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ile ilçe teşkilatı, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ile ilçe teşkilatı, Ferizli İlçe Teşkilatı, Karasu ilçe teşkilatı ve Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret etti. Ziyaretinde Sakarya’nın AK Parti’ye her zaman büyük destek verdiğini vurgulayan Nuri Oktay: “Demeçleri ve açıklamalarıyla vatandaşlarımızın kafasını karıştırmaya çalışan, televizyon televizyon gezerek adeta gerçekleri örtbas etmek için görevlendirilmiş, beyni yıkanmış sözde siyasetçilerin oyunlarına gelmeyeceğiz. Elbette 15 Mayıs sabahında hak ettikleri cevabı almış olacaklardır.” diye konuştu.

OKTAY: AK PARTİ VE ERDOĞAN’IN OYUNU ARTIRACAĞIZ - Sayfa 4

“ALDIĞIMIZ MESAFE ÇOK BÜYÜKTÜR”

Sakarya’nın her zaman vefakar olduğunu vurgulayan Nuri Oktay: “Yapılan hizmetleri inkar etmeyen vatandaşlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin hizmetleri adeta yağmur gibi yağıyor. Özellikle sağlık konusunda Sakarya’nın kat ettiği mesafenin önemi çok büyüktür. Şehir Hastanemizin de hizmete girmesiyle Sakarya’mız sağlık konusunda ülkemizin önde gelen illerinden biri olmaya devam edecektir.” İfadelerini kullandı.