USD 32,37
EUR 35,11
ALTIN 2.326,23
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Öğrenmenin, özgüvenin ve heyecanın merkezi: Büyükşehir Macera Park

Karaman’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda ip parkuru ve kaydırağı, serbest düşüş ve aksiyon kulesinde uygulamalı eğitim gören öğrenciler özgüven ve takım olma bilinci kazanıyor.

Öğrenmenin, özgüvenin ve heyecanın merkezi: Büyükşehir Macera Park - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde faaliyete geçirdiği sportif tesislerde eğitim, sosyal aktivite ve eğlence programlarına ara vermeden devam ediyor. Karaman’da bulunan Yenikent Şehir Ormanı içerisinde kurulu Büyükşehir Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, hizmete alındığı ilk günden bu yana eğitimin ve adrenalinin merkezi oldu.

Öğrenmenin, özgüvenin ve heyecanın merkezi: Büyükşehir Macera Park - Sayfa 2

Parkta görevli alanında uzman personeller, Sakarya genelindeki okullardan gelen öğrencilere uygulamalı eğitim veriyor.

Öğrenmenin, özgüvenin ve heyecanın merkezi: Büyükşehir Macera Park - Sayfa 3

Özgüven, birliktelik ve takım ruhu

Çocuklar, buradaki 24 istasyonlu ip parkuru, 50 metre uzunluğundaki ip kaydırağı, tırmanma duvarlı ve serbest düşüş platformu ile aksiyon kulesi bölümlerinde büyük heyecanın yaşandığı eğitimlere katılıyor. Öğrenciler, bu eğitimlerde ve farklı oyunlarla özgüven, birliktelik ve takım olma bilincini kazanıyor.

Öğrenmenin, özgüvenin ve heyecanın merkezi: Büyükşehir Macera Park - Sayfa 4

Son olarak Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Macera Parkı’nın misafiri oldu. Kalabalık grup burada tüm alanlarda uygulamalı eğitim gördü, personelden bilgiler aldı. Erken saatten, geç saatlere kadar süren programda gençler, heyecan ve bilgiyle dolu bir gün yaşadı.