USD 32,37
EUR 35,00
ALTIN 2.325,90
BIST100 9.095
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün öğrencilere namaz kılma alışkanlığını kazandırma ve artırma amacıyla uygulamaya koyduğu “Vakti Kuşanmak Projesi” kapsamında Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri sabah namazında bir araya geldi.

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA - Sayfa 1

ADAPAZARI İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN PROJEYE DESTEK

 “Orhan Camii, Yeni Camii, Ağa Camii ve Tozlu Camii” de iki ay boyunca sınıf bazında gerçekleştirilen etkinlik, 19 Ocak Perşembe 150 öğrenci ve 20 Ocak Cuma 200 öğrenci katılımı ile okul bazında   gerçekleşti.

 19 Ocak Perşembe2023’ te kız öğrencilerin katıldığı sabah namazı sonrası yapılan sohbet programının ardından namaza katılanlara Ağa Camii görevlileri tarafından kahvaltı ikram edildi.

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA - Sayfa 2

NAMAZI SEVDİRMEK

 Adapazarı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliği ile 20 Ocak Cuma 2023’ te erkek öğrencilerin katıldığı “Sabah Namazı Buluşmaları” adıyla yapılan çalışmaların finali niteliğinde olan kısmını, Tozlu Camii' de Adapazarı Müftüsü Bilal Albayrak kıldırdı.

 Sabah namazı etkinliğine Sakarya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Kalaycı, Adapazarı İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Fikret Güldemir, Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Bayraktaroğlu, Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul Bayram Doğan, Adapazarı Müftülüğü Şube Müdürleri, din görevlileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın ardından namaza katılanlara Tozlu Camii görevlileri tarafından da çorba ikram edildi.

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA - Sayfa 3

ALIŞKANLIKLARIN YERLEŞMESİNDE GÜZEL ADIMLAR

 Etkinlik sonunda sorulan sorulara doğru cevap veren ve beş vakit namazını düzenli bir şekilde eda eden yaklaşık 40 öğrenciye altın hediye eden hayırsever iş adamları da namaz kılma alışkanlığını kazandırma ve artırma kapsamında düzenlenen projede, öğrencileri yalnız bırakmadı.