USD 32,40
EUR 35,09
ALTIN 2.325,61
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Öğrenciler proje kapsamında bisiklet kazandı

Karapürçek Kaymakamlığı'nca ''Okumak, Özgürlüğe Pedal Çevirmektir'' sloganıyla başlatılan proje kapsamında 14 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Öğrenciler proje kapsamında bisiklet kazandı
22 Haziran 2021 | 17:41
Son Güncelleme:

Karapürçek Kaymakamlığı, öğrencilerin kitaba olan sevgilerinin arttırılması amacıyla ''Okumak, Özgürlüğe Pedal Çevirmektir'' sloganıyla kitap okuma etkinliği düzenledi.

Karapürçek Kaymakamı Gökay İçen, proje kapsamında, Kaymakamlık tarafından belirlen kitapları okuyan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde çoktan seçmeli bir sınav uyguladıklarını söyledi.

Sınav sonrasında okullarında birinci olan tüm öğrencilere sene başında verdiğimiz söz üzere bisikletlerini hediye ettiklerini anlatan İçen; " İlçemiz genelinde, öğrencilerimizin kitaba olan sevgilerinin arttırılması ve okumanın aslında özgürlüğe atılan bir adım olduğu bilincinin kavratılması amacıyla gerçekleştirilen projenin bugün sonuna geldik. Dağıtmış olduğumuz bu 14 adet bisiklet, öğrencilerimize hem zorlu geçen uzaktan eğitim sürecinde göstermiş oldukları sabır hem de projemiz kapsamında gösterdikleri başarı içindir. Öğrencilerimizi canı gönülden kutlar; okumanın hakikati, doğruyu ve güzeli arayış olduğunu unutmadan her daim okuyan bireyler olmalarını temenni ederim.’’ dedi.