USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Off-road yarışı Sakarya’da başladı

Türkiye’nin en büyük off-road yarışı Petlas 2022 Off-Road Türkiye Şampiyonası heyecanına Başkan Yüce start verdi. 70 pilot, 70 araç ve 4 takım hafta sonu boyunca Adapazarı Kömürlük ve Karaköy güzergâhlarında yarışacak. Başkan Yüce, “Spor Şehri Sakarya’da şimdi de off-road alanında bir ilki gerçekleştireceğiz. Sporla yaşamayı benimsemiş, sporu hayatının bir parçası yapmış herkesi alana bekliyoruz” dedi.

Off-road yarışı Sakarya’da başladı - Sayfa 1

Sakarya’da adrenalin tutkunlarının merakla bekledikleri gün geldi. Off-road alanında Türkiye’de gerçekleştirilen en büyük yarış 2022 Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın 5. ayağı Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Sakarya’da başladı.

Off-road yarışı Sakarya’da başladı - Sayfa 2

Mücadelenin seremonik startı Sakarya Demorkasi Meydanı’nda Başkan Ekrem Yüce tarafından verildi.

Off-road yarışı Sakarya’da başladı - Sayfa 3

Yüce, ülkenin ve dünyanın dört bir yanında çok önemli başarılara imza atan off-road sporcularıyla bir araya geldi, onlarla sohbet etti.  Off-road alanında da bir merkez olmak istediklerini ifade eden Yüce, Sakarya’da bu noktada Spor Ada Vizyon projesi adı altında ciddi bir hazırlık yaptıklarını söyledi.

Off-road yarışı Sakarya’da başladı - Sayfa 4

Off-road heyecanı start aldı

Türkiye şampiyolarının bulunduğu 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan, Yüce’ye yarış tulumu vererek mücadelede birlikte olmaya davet etti. Başkan Yüce de hediyeyi kabul ederek teklifi kabul etti.