USD 32,33
EUR 35,16
ALTIN 2.241,49
BIST100 8.718
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Off-Road rüzgârı: Yarışların son etabı nefes kesiyor

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 2022 Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası heyecanı sürüyor. Spor Ada Tesisleri’nde hazırlanan parkurda 5. Ayak yarışlarının 2’nci etabı başladı. 14 şehirden 30 araç ve 60 sporcu Sakarya’da yarışları başarıyla tamamlamak için kıyasıya rekabet ediyor.

Off-Road rüzgârı: Yarışların son etabı nefes kesiyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 2022 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda heyecan devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bölgenin en kapsamlı otomobil sporları tesisi Spor Ada’yı yarışlara hazırladı. 5. Ayak yarışlarının ilk gününde 14 şehirden 30 araç ve 60 sporcu, farklı parkurlarda etapları en süratli şekilde tamamlamak için yol kat etti. Türkiye’de ve dünyada bu alanda önemli başarılara imza atmış pilotların kıyasıya yarıştığı organizasyonun ikinci etabında heyecan zirveye çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve 54 Otomobil Sporları Kulübü’nün ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen organizasyonun ödül töreni ise Spor Ada Tesisleri’nde 18.00’da yapılacak.

Off-Road rüzgârı: Yarışların son etabı nefes kesiyor - Sayfa 2

Yarışlarda heyecan dorukta

Seyircilerin bu adrenalin dolu yarışları takip etmek için sabahın erken saatlerinden itibaren geldiği Spor Ada tesislerinde tam bir şölen yaşanıyor. Off-Road yarışçıları 5. Ayak yarışlarını başarıyla tamamlamak için büyük bir gayret sarf ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Spor Şehri Sakarya’da Türkiye’nin en büyük yarışı 2022 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 5. Ayak yarışlarını gerçekleştiriyoruz. İkinci gün yarışlarında heyecan zirveye çıktı. Tüm katılımcılara başarılar diliyoruz” denildi.