USD 32,56
EUR 34,81
ALTIN 2.415,50
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

O olay Karasu'yu ayağa kaldırdı: 3 yaralı

Karasu'da akşam saatlerinde bir restoranda çorba içen 3 arkadaş paraları gelen hesap kadar çıkmayınca restoran çıkışı darp edildi. Yaşanan olayda 3 kişi hastanelik olurken 3 kişi de gözaltına alındı.

O olay Karasu'yu ayağa kaldırdı: 3 yaralı
12 Haziran 2022 | 11:02
Son Güncelleme:

Olay Karasu ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Karasu merkezde bulunan bir restoranda sabahın erken saatlerinde çorba içen 3 arkadaş yemek sonrası hesap istedi. 250 lira gelen hesabı gören gençlerin cebinden 150 lira para çıktı. Evlerinin 500 metre ileride olduğunu belirten gençler nüfus cüzdanlarını bırakıp ilerideki ATM'den para çekip vermek istediler. Garsonlar telefonlarını bırakmasını isteyince o sıra 3 arkadaştan biri mobil uygulama üzerinden kalan parayı EFT yapmak istedi. İddiaya göre istersen bahşiş bile atalım lafına sinirlenen garsonlar ile gençler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından işletmeden ayrılan gençler yolda yürürken bir araçtan inen kişiler tarafından sopalarla darp edildi.

3 KİŞİ HASTANELİK 3 KİŞİ İSE GÖZALTINDA

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sopalarla darp edilen gençler hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birine 26 dikiş dikiş atıldığı öğrenilirken bir gencin de hala Yenikent Devlet Hastanesi'nde yattığı öğrenildi. 3 kişinin hastanelik olduğu olayda 3 kişi de gözaltına alındı.

Yaşanan bu olay Karasu'da hızla yayılırken olaya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı'da dahil oldu. Aziziye Muhtarı Besim Ömer Cengiz ve Karasu Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre ile bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası Başkan Sarı, vatandaşları sağ duyulu olmaya davet etti. Aziziye Muhtarı Besim Ömer Cengiz ise yaşanan olaya tepki göstererek Böyle esnafları Karasu'da istemediklerini söyledi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.