USD 32,30
EUR 34,58
ALTIN 2.441,70
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

O mahallede 15 hane izole edildi! Söğütlü’de karantinaya az kaldı

Söğütlü’nün Fındıklı mahallesinde Koronavirüs nedeniyle 15 hane izole edildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, karantinaya az kaldığını söyleyerek, vatandaşları uyardı.

O mahallede 15 hane izole edildi! Söğütlü’de karantinaya az kaldı
14 Temmuz 2021 | 12:44
Son Güncelleme:

FINDIKLI MAHALLESİ

Söğütlü’ye bağlı Fındıklı Mahallesindeki Koronavirüs vakalarındaki ciddi artışların ardından Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 hane izole edildi. Vaka sayılarının artmasının devam etmesi durumunda, mahallenin tümü ile ilgili karantina uygulamasına başlanabileceği belirtiliyor.

BAŞKAN ÖZTEN UYARIYOR!

Söğütlülüleri tedbirli olmaları ve aşılarını bir an önce yaptırmaları konusunda sürekli olarak uyardıklarını ifade eden Belediye Başkan Koray Oktay Özten, “Tüm vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim diyoruz. Buna rağmen bazı yerlerde vaka artışlarımız yaşanıyor. Bu olmamalı” dedi.

AŞI ÇADIRI KURDUK!

Kendisinin 3'üncü doz aşı olduğunu ifade eden Başkan Özten, “Herkes aşı olmalı. Bunun için sağlık ocağının önüne belediye olarak aşı çadırı kurduk. Vatandaşımız kalabalığa girmeden daha hızlı ve rahat aşı olsun istiyoruz. Söğütlülülerin daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.

Konular: Covid-19, Covid19