USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

O kebapçı ve kardeşi tutuklandı!

Karasu merkezde bulunan bir kebapçı'da geride geride bıraktığımız hafta meydana gelen 3 gencin dövülmesiyle sonuçlanan olayla ilgili gözaltına alınan kebapçı ve kardeşi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Saldırıyı gerçekleştiren diğer şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

O kebapçı ve kardeşi tutuklandı!
15 Haziran 2022 | 09:57
Son Güncelleme:

Alınan bilgilere göre geride bıraktığımız hafta Karasu İlçesinde meydana gelen olayda kebapçı'da çorba içen 3 arkadaş yemek sonrası hesap istedi. 250 lira gelen hesabı gören gençlerin cebinden 150 lira para çıktı. Evlerinin 500 metre ileride olduğunu belirten gençler nüfus cüzdanlarını bırakıp ilerideki ATM'den para çekip vermek istediler.

Garsonlar telefonlarını bırakmasını isteyince o sıra 3 arkadaştan biri mobil uygulama üzerinden kalan parayı EFT yapmak istedi. İddiaya göre istersen bahşiş bile atalım lafına sinirlenen garsonlar ile gençler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından işletmeden ayrılan gençler yolda yürürken bir araçtan inen kişiler tarafından sopalarla darp edildi.

3 KİŞİ HASTANELİK 3 KİŞİ İSE GÖZALTINDA

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sopalarla darp edilen gençler hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birine 26 dikiş dikiş atıldığı öğrenilirken bir gencin de hala Yenikent Devlet Hastanesi'nde yattığı öğrenildi. 3 kişinin hastanelik olduğu olayda 3 kişi de gözaltına alındı.

2 TUTUKLAMA BİR ADLİ KONTROL

Aralarında kebapçı ve kardeşi ile bir çalışanının da bulunduğu 3 kişi bugün adliyeye sevk edildiler. 'Kasten Yaralama' suçundan ifadeleri alınan kebapçı ve kardeşi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya karışan 3ncü şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Karasu'da büyük infial uyandıran olay sonrasında kebapçı belediye tarafından süresiz olarak mühürlenerek kapatılmıştı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.