USD 32,53
EUR 34,95
ALTIN 2.431,31
BIST100 9.724
İHBAR hattı 0552 642 79 79

O iddialara Kaynarca Belediyesi'nden açıklama geldi

Kaynarca Belediyesi 'AK Partili Milletvekilinin selamıyla belediyelere fatura kesip tahsilat yapan bir gazeteci var’ konulu haber ve iddialarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

O iddialara Kaynarca Belediyesi'nden açıklama geldi
11 Haziran 2021 | 09:50
Son Güncelleme:

Belediye tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

''Bir internet sitesinde gazeteci Hüseyin Cumalı tarafından ‘AK Partili Milletvekilinin selamıyla belediyelere fatura kesip tahsilat yapan bir gazeteci var’ konulu haber ve iddialara ilişkin yine aynı Gazeteci tarafından Kaynarca belediyemizin itham edilmesi neticesinde açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Kurumumuza bugüne kadar hiçbir milletvekilimizin selamıyla hiçbir gazetecinin fatura kesmediği ve herhangi bir istekte bulunmadığını açıkça beyan ederiz.

Kurumumuz dönem dönem şehirde bulunan bazı gazeteler ve internet siteleri ile her belediyemiz gibi ilan ve reklam çalışması yapmaktadır. Yaptığımız bu çalışmaları da titizlikle yapmaktayız.

Ancak iddiaların sahibi Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın ifade ettiği biçimde bilgimiz dışında ve belirtilen şekilde bir olay vuku bulmadığı gibi iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Milletvekillerimizi ve Kaynarca Belediyemizi bu ithamlarla karşı karşıya bırakmaya kimsenin Hakkı yoktur. Gerektiğinde müddeiler ile ilgili yasal hakkımızı da kullanacağımızın bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

Kaynarca Belediye Başkanlığı''