USD 32,32
EUR 35,11
ALTIN 2.291,56
BIST100 9.058
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Nuri Oktay Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Nuri Oktay Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Nuri Oktay Ziyaretlerine Devam Ediyor
20 Mart 2023 | 14:12
Son Güncelleme:

YÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

14 Mayıs seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Avukat Nuri Oktay Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarını ziyaret ederek temaslarda bulundu. İlk olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamına ziyaret eden Oktay Türkiye Yüzyılının seçimlerinde AK Parti kadroları olarak her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğe devam edeceklerini söyledi. Ekrem Yüce’de Oktay’a çalışmalarında başarılar diledi.

“EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Oktay daha sonra AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları ile bir araya geldi. Burada İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve üyelerle bir araya gelen Oktay, kendisinin de bu partinin gençlik kollarından gelen bir isim olduğunu ifade ederek, “Bizler AK Parti neferleri olarak Sakarya’dan lidermiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize en güçlü desteği vereceğiz. 14 Mayıs’a kadar tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan’da Oktay’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.