USD 32,33
EUR 35,08
ALTIN 2.309,53
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Nuri Oktay Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nuri Oktay, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Nuri Oktay Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor
29 Mart 2023 | 22:26
Son Güncelleme:

ESNAFLAR VE STK’LAR

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nuri Oktay çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki hafta 16 ilçeyi ziyaret eden Oktay, son olarak Sivil Toplum Kuruluşları ve esnafları ziyaret etti. Nuri Oktay bu kapsamda Sakarya Muhtarlar Federasyonu, 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarlığı, Yenigün Mahalle Muhtarlığı, Sakarya Eşraf Platformu ve esnafları ziyaret etti.

ERDOĞAN’A DESTEK

Ziyaretleri değerlendiren Oktay, “Çalışmalarımız kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza bütünleşmeye devam ediyoruz. Sakarya’da görev yapan güzide kuruluşlarımız ve temsilcileri ile bir araya geldik. Esnaflarımız ile görüşerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik.

Gençlerimizle bir araya geldik. Örneğin ziyaretlerimizde 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 18 yaşındaki kardeşimiz Tunahan ile tanıştık ve Türkiye Yüzyılı vizyon belgesinin 12. ve 21. sayfalarındaki gençlere yönelik hedefleri kendisine anlattık, istişarede bulunduk ve desteğini talep ettik” dedi.

TEŞEKKÜR

Oktay ayrıca, “Bizlere ev sahipliği yapan Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’e, 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik’e, Yenigün Mahalle Muhtarı Nevzat Berber’e, Sakarya Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.