USD 32,32
EUR 35,06
ALTIN 2.309,79
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

NUR GÜLŞAN: ERDOĞAN’A DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR

AK Parti Sakarya’dan aday adaylığı başvurusunda bulunan Nur Gülşan, ilçe teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor. Yoğun tempo içinde geçen ziyaretlerde neden aday adayı olduğunu söyleyen Gülşan: “Cumhurbaşkanımızın yolunda, ona destek olmak için elimizden geldiğinin daha fazlasını yapmak boynumuzun borcudur.” Dedi.

NUR GÜLŞAN: ERDOĞAN’A DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR - Sayfa 1

HABERFOKUS

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptığı 16 Mart tarihinden itibaren ziyaretlerine ara vermeden devam eden Nur Gülşan, Pamukova, Geyve, Taraklı, Karapürçek, Akyazı, Arifiye ve Erenler teşkilatlarını ziyaret ederek neden aday adayı olduğunu anlattı.

NUR GÜLŞAN: ERDOĞAN’A DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR - Sayfa 2

“BU SEÇİMLERİN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Gülşan ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir zamanda destek vermenin kendisi için bir görev olduğunu belirterek; “Ülke olarak içinde bulunduğumuz 2023 yılındaki seçimlerin önemini çok iyi biliyoruz. 20 yıldır başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya tarafından kabul edilmiş liderliği sayesinde ülkemizin yakaladığı ivmenin devam etmesi için tüm gücümüzle 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Partimizin oylarını en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışacağız.” Diye konuştu.

NUR GÜLŞAN: ERDOĞAN’A DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR - Sayfa 3

“HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Nur Gülşan, Sakarya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye her zaman büyük destek verdiğini hatırlatarak; “Sakarya olarak bir önceki seçimlerde aldığımız oyları geçmek için çok yoğun bir tempoda, gecemize gündüzümüze katarak hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sakarya’nın vefası ve Erdoğan sevgisi her seçimde kendisini katlayarak göstermiştir, 14 Mayıs’ta da bu desteği fazlasıyla göreceğimizden şüphemiz yok.” Dedi.

NUR GÜLŞAN: ERDOĞAN’A DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR - Sayfa 4

“TEŞKİLATLARIMIZ BİZE BÜYÜK İLHAM VERİYOR”

AK Parti Sakarya ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde Erdoğan’ın etkisini ve AK Parti’nin gücüne bir kez daha şahitlik ettiğini açıklayan, AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı Nur Gülşan; “Sakarya teşkilatlarımız her zamanki gibi yoğun tempoda çalışıyorlar, her ilçemiz kendi bölgesindeki oy oranını bir önceki seçime göre arttırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorlar, onların bu şevki bizim için de büyük bir ilham kaynağı oluyor.” İfadelerini kullandı.